De tandarts
kan weer
tandarts zijn!

Dental Nederland geeft een waardevolle invulling door het faciliteren van tandartsen in de ruimste zin van het woord, van de aanschaf van verbruiksmateriaal tot personeel.

Wij zijn in staat een tandartspraktijk van alle gemakken en benodigdheden te voorzien.

Daarom hechten we veel belang aan respect voor elkaar, vertrouwen, het nakomen van afspraken, punctualiteit en klantvriendelijkheid naar de patient.

Tanden Bleken

TANDEN BLEKEN

VOOR DE MOOISTE GLIMLACH!

Een mooie, aantrekkelijke verschijning zal altijd voor zowel privé als zakelijk een belangrijke succesfactor zijn. Daarbij spelen nette mooie tanden een belangrijke rol. Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de Nederlanders een lichtere tandkleur wil. Het Beautiful Smile Nederland concept kan dit nu voor iedereen op een snelle en 100% comfortabele manier realiseren.

Meer weten? Lees de veel gestelde vragen.

UW VOORDELEN

  • Altijd  resultaat
  • 2 – 9 tinten lichter
  • Bleaching zonder waterstofperoxide
  • 100 % comfortabel en pijnloos
  • Snelle behandeling van 3 x 8 minuten
  • Zeer betaalbaar, slechts 99 euro
  • 100% onschadelijk voor uw glazuur
  • Op ieder gewenst moment herhaalbaar

 

KENNISMAKEN MET HET BEAUTIFUL SMILE NEDERLAND CONCEPT

Beautiful Smile Nederland nodigt u uit om kennis te maken met het Beautiful Smile Nederland concept. Krijg een vrijblijvende demonstratie in onze showroom in Zeddam. In de komende maanden organiseren wij informatiebijeenkomsten waarbij u kunt kennismaken met de kracht van het Beautiful Smile concept. Kijk hier voor meer informatie

TANDEN BLEKEN: WEL OF NIET?

21 maart 2016

Bleken

BEAUTIFUL SMILE HEEFT HET APPELTJE UITGEVONDEN

Velen gingen ons voor, vooral bekende Nederlanders hebben hun uiterste best gedaan om zo wit mogelijke tanden te krijgen. Maar is dit ook goed en op welke manier is dit dan aan te bevelen?

Op de beurs in Amsterdam had ik het genoegen kennis te maken met tandarts Bob Overdijk. Bob is al 35 jaar actief als tandarts en heeft al velen monden voorbij zien komen. Hij vindt het zeker de moeite waard om patiënten te wijzen op een verbetering van tandkleur van hun gebit.

Beautiful Smile Nederland introduceerde op de beurs het nieuwe bleekconcept. Het allerbelangrijkste van het nieuwe concept is dat er geen waterstofperoxide aan te pas komt. Een nieuw concept geheel ontwikkeld in Duitsland met hulp van tandartsen en specialisten.

Zij wilden vooral alle bezwaren oplossen die er in het verleden bij bleken om de hoek kwamen. Denk hierbij aan de gevoeligheid, de duur, de prijs en het gevolg op het gebit van de behandeling. Het revolutionaire van deze nieuwe methode is dat je er helemaal niets van voelt, 1 behandeling duurt slechts 8 minuten, je krijgt geen gevoelig tandvlees, het is veilig voor glazuur en dentine en bij een herhaling van 3 behandelingen worden je tanden 2 tot 9 tinten lichter.

appel2

Ik kon het niet weerstaan en dacht ‘hoe ouder hoe gekker, ik wil in die mooie groene appel plaatsnemen’. Eerlijk is eerlijk ik had mijn tanden twee jaar geleden laten oplichten bij mijn eigen tandarts en zagen er nog best goed uit. Maar zoals Bob het omschrijft ‘op deze manier bleken, kun je het vergelijken met een bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialiste’. Daarom voor een extra opfrisser was ik wel te porren. Het resultaat na 8 minuten was verbluffend! Ik verliet het appeltje weer met mooie, witte, glanzende tanden.

De behandeling is overigens geschikt voor alle leeftijden. Wel wil ik benadrukken dat naarmate we ouder worden, onze tanden ook verkleuren. En zoals hier omschreven, het is zo gemakkelijk om met een kleine ingreep hier iets aan te doen. Een net verzorgd, wit gebit is de eerste en beste indruk die je kunt achterlaten.

Ik hoop dat er snel een Appeltje bij ons in de buurt komt. Beautiful Smile Nederland zit in het Gelderse Zeddam tegen de Duitse grens. Zij organiseren speciale informatie-avonden en voor E 99,00 kunt u deze behandeling (3 x) ervaren.

Alle informatie over deze nieuwe behandeling kunt u vinden op: BEAUTIFUL SMILE NEDERLAND.

Succes!

2006-04-25 19.50.20

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

ZAKELIJK

Lees hier meer over aanschaf van uw eigen BeautifulSmileExperience Unit  met gebruik van ons business-model.

Wij waren bij de 1e kennismaking met deze vorm van Bleaching na 5 minuten al erg enthousiast. Cerato Nederland is via een van onze klanten, Bob Overdijk in Zeddam, in contact gekomen met dit concept. Het systeem heeft ons laten zien dat het waarmaakt wat het belooft. Blije patiënten die met een stralende lach naar huis gaan en de ervaring hebben meegemaakt dat hun tanden witter en helderder zijn geworden op een uiterst comfortabele manier.

Wij noemen dit de BeautifulSmile Bleaching Experience. Een Bleaching zonder gebruik van H2O2!

Zonder pijnsensaties en binnen 30 minuten je tanden jaren jonger….dat wil toch iedereen! Cerato Nederland heeft het dealerschap vanBeautifulSmile  Experience zodat u via ons dit unieke product aan uw klanten te kunnen aanbieden. In het hoofdkantoor van Beautiful Smile Nederland in Zeddam is een demonstratie ruimte waar wij u kunnen ontvangen en u het Beautiful Smile Concept kunnen demonstreren. U leert hier de ins en outs van de behandeling waarbij u zelf kunt ervaren wat dit Bleaching System voor u kan betekenen.

Wij verwachten dat het gebruik van waterstofperoxide Europa-wijd zal worden ingeperkt. Ons systeem werkt zonder waterstof peroxide en heeft van deze wetgeving geen enkele last. U kunt dit systeem dus  zonder enige  door de wetgever opgelegde beperking gebruiken. U heeft geen BIG -registratie nodig. Iedereen mag dit systeem gebruiken en/of aanbieden aan klanten. U bent met ons product toekomst-bestendig. Geen teleurstellingen meer.

 

Comments are closed.