De tandarts
kan weer
tandarts zijn!

Dental Nederland geeft een waardevolle invulling door het faciliteren van tandartsen in de ruimste zin van het woord, van de aanschaf van verbruiksmateriaal tot personeel.

Wij zijn in staat een tandartspraktijk van alle gemakken en benodigdheden te voorzien.

Daarom hechten we veel belang aan respect voor elkaar, vertrouwen, het nakomen van afspraken, punctualiteit en klantvriendelijkheid naar de patient.

Onze eigen praktijken

Dental Nederland is hard aan het werk om een keten van eigen praktijken op te zetten. Wij hebben daar over zo onze eigen ideeën. De basis van onze eigen praktijken is dat de tandarts de vakman of vrouw is, Dental Nederland zorgt er voor dat de tandarts zo goed mogelijk zijn werk kan doen.
De tandarts zal actief betrokken worden bij de activiteiten van de praktijk en als zodanig daarvoor beloond worden. In de loop van de overeenkomst bestaat de mogelijkheid dat de tandarts een deelgenoot van de praktijk kan worden. Deze constructie biedt, bijvoorbeeld voor startende tandartsen een ideale gelegenheid.
Dental Nederland assisteert daarbij door het overnemen van alle bijzaken, zodat de tandarts zich uitsluitend met de uitoefening van de professie hoeft te houden.

Comments are closed.